VERZENDEN EN BEZORGEN

Alle bestellingen, welke voorradig zijn en op werkdagen vóór 20:00 uur worden besteld, zullen dezelfde dag verzonden worden. Deze worden normaliter de volgende werkdag (max 48u) aangeboden tijdens kantooruren en op zaterdag. Voor het versturen van uw bestellingen maken wij gebruik van de diensten van TransMission, DPD en Redje Pakketje. Via onze webshop kunt u nauwlettend de status van uw orders in de gaten houden. Ook ontvangt u per mail op het moment van inpakken van uw order een inpakbevestiging met Track & Trace nummer. Deze link is vanaf 22:00 uur actief.

De verzendkosten van Noorderwind Computers duidelijk op een rijtje:

- Alle* zendingen van boven de €350,00 worden gratis verzonden!

(*met uitzondering van buitenlandse zendingen en palletzendingen)

- Bij zendingen beneden de €350,00 wordt €7,95 in rekening gebracht

- Per verzending wordt er een verpakkingstoeslag van €0,99 in rekening gebracht

 

Verpakkingstoeslag

Omdat duurzaam ondernemen bij Noorderwind Computers hoog in het vaandel staat, zullen wij een verpakkingstoeslag hanteren van €0,99 per verzending.

Hiermee kunnen wij blijven voldoen aan een juiste en milieuvriendelijke verwerking van onze verpakkingen en vulmaterialen.

 

Heeft uw pakket schade opgelopen tijdens het verzendproces?

Mocht er onverhoopt tijdens transport schade zijn ontstaan, meld dit altijd direct bij de chauffeur van de betreffende pakketdienst. Is het pakket ernstig beschadigd? Dan mag u het pakket weigeren aan de deur en zal het pakket naar ons terugkomen. Wij vragen u dit zo snel mogelijk aan ons te laten weten, dan sturen wij een vervangende bestelling op. Zonder schademelding kan uw transportschade niet in behandeling worden genomen.

 

Zaterdagzending

Wanneer u een bestelling op vrijdag plaatst, wordt dit automatisch een zaterdagzending. Naast de standaard verzendkosten van €7,95, zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 20:00 uur, op zaterdag en zondag, zullen maandag verzonden worden.

 

Backorder

Wanneer niet alle producten uit uw order voorradig zijn, worden de backorders kosteloos nagestuurd. U hoeft hier niks voor te doen. U ontvangt een inpak bevestiging als uw backorder wordt nagestuurd. Uiteraard kunt u er altijd voor kiezen dat een order compleet geleverd moet worden, neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.

 

Afhalen

U kunt uw bestelling ook bij ons afhalen op werkdagen tussen 10:00 uur tot 18:00 uur. U kunt uw bestelling (mits op voorraad) de volgende werkdag bij ons afhalen. Een afspraak maken is niet nodig. De betaling geschied conform uw standaard betaalwijze. U kunt vooraf betalen via iDeal wanneer uw via de webshop besteld of u voldoet de factuur bij onze afhaalbalie via PIN of contant.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.