DHL Servicepoint

Bij ons DHL ServicePoint kan je als consument online bestelde

pakjes ophalen en retourneren, zo hoef je niet langer thuis af te wachten. De openingstijden zijn gelijk aan die van onze winkel.

Als je pakketten verzendt via een DHL ServicePoint, weet je zeker dat het goed zit. Je kunt pakketten hier ook ontvangen. Handig, want dan loop je geen risico om de bezorger mis te lopen. Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een bericht. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar de winkel?

DPD Parcelshop

Pickup parcelshop is een perfecte oplossing voor iedereen die op een makkelijke manier pakketten wil versturen, ontvangen en terugsturen. Hoe kunnen we je helpen?

Verzenden: goedkoop en gemakkelijk pakketten verzenden op www.pakkettenversturen.nl

Ontvangen: laat jouw pakketje bezorgen bij een Pickup parcelshop

Retourneren: retourneer jouw bestelling via een Pickup parcelshop

Meer informatie?

Loop gerust binnen of ga naar www.pakkettenversturen.nl.

Wish Pick-up

Zendingen van Wish hebben vaak een aantal weken nodig om bij ons aan te komen. Soms kan het ook gebeuren dat atrikelen worden geannuleerd. Doordat de zending al onderweg is, kan de verzending niet meer gestopt worden en komt het artikel beschikbaar voor andere kopers, zodra deze door ons is ontvangen. Deze zendingen blijven bij de afhaallocatie in beheer, tot een andere geintresseerde deze koopt via de Wish website. Deze zendingen kunnen dus vaak, na aankoop via de Wish app of website, direct bij ons worden opgehaald.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.