• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalwijze

De betalingen in onze webshop worden verzorgd Stichting Mollie Payments. Mollie is onze partner op het gebied van online betalingen.

Mollie staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops. Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra uw betaling is ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

PAYPAL
Bij ons kan u ook via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Indien u al aangemeld bent bij PayPal kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen.
Als u nieuw bent bij PayPal kan u PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

CREDITCARD
Makkelijk en veilig
Voorwaarden zoals bijv. garantie na aankoop zijn afhankelijk het land en maatschappij waar u uw creditcard afneemt, zie hiervoor de voorwaarden van uw creditcard.

BITCOIN
We gaan graag met onze tijd mee dus ook voor Bitcoin betalingen bent u bij ons aan het goede adres. Bestel met Bitcoin en we verwerken uw bestelling direct!